Joomla 3 Templates by Varsity Jacket UK

Lektörstjänst

 

Har du skrivit ett prosamanus? En roman, novellsamling eller enskild novell? Behöver du råd och vägledning för att arbeta vidare med manuset? Då kan ett lektörsutlåtande vara något för dig!

 

Genom ett lektörsutlåtande lär du känna ditt manus på djupet, ökar din förståelse för det du skrivit och hittar nya möjligheter i berättelsen. Utifrån detta kan du fortsätta ditt textarbete och ta ytterligare steg mot en färdig text.

Du får ett utlåtande på ca 8-12 sidor med beskrivning av berättelsen, gestaltning, tempus, karaktärer, dialog, berättarstruktur, berättarröst, språk mm. Du får också konkreta råd, kommentarer och konstruktiv vägledning för att hjälpa dig utveckla manuset.

Priset varierar beroende på manusets längd. Kontakta This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. för en offert.
OBS! För korrekt längd ska manuset se ut på följande sätt:

  • Teckensnitt Times New Roman storlek 12.
  • Radavstånd 1,5.
  • Höger- och vänstermarginaler 3,5 cm.


Marica Källner har mångårig erfarenhet av responsläsning och skrivpedagogik. Hon har examen från Författarskolan Lunds universitet, Författarutbildningen Sörängens folkhögskola samt skrivpedagoglinjen Skurups folkhögskola. 2017 debuterade hon med boken Det som får plats en samling noveller och essäer om novellkonst och skrivandets hantverk. Genom sitt författarskap, sin utbildning samt pedagogiska verksamhet har hon utvecklat en god förmåga att uttrycka sig om text och se både det stora och det lilla i ett manus.